Code dag

Ga je deze herfstvakantie niet naar de zon, bergen, of sneeuw maar wil je wel iets gaafs doen met programmeren? Dan is de Code Dag iets voor jou!

Code dag - Programmeren in de herfstvakantie

Tijdens de code dag gaan wij natuurlijk aan de slag met het bouwen van een website met de Code Qube. Daarnaast zullen wij (indien lekker weer) buiten aan de slag gaan met leuke unplugged (zonder computer) programmeer spellen. Samen met andere leeftijdsgenoten gaan we er leuke en technische dag van maken!

Het programma

– De dag zal starten om 09:00 uur en zal duren tot 17:00.
– Ouders kunnen vanaf 16:30 komen kijken, dan zullen de kinderen laten zien wat ze op de code dag gemaakt hebben.
– Verspreid over de dag gaan wij aan de slag met websites bouwen met de Code Qube
– Er staan verschillende unplugged spellen op het programma. Deze zullen naar aanloop van de herfstvakantie bekend worden.

Praktische informatie

Wat: Volledig Code Qube programma, unplugged spellen, lunch, snacks, drinken, persoonlijke begeleiding en een hoop gezelligheid!
Wanneer: Herfstvakantie
Datum: 20 oktober 2017
Tijd: 9:00 – 17:00
Leeftijd: 8 – 14 jaar
Waar: Code Qube kantoor Nassausingel 26 in Breda
Kosten: €75,- per kind

Wij zorgen dat er op alle dagen lunch, snacks en drinken klaar staat.

* De code dagen zullen doorgaan bij minimaal 9 inschrijvingen. Indien er veel animo is zal ook 19 oktober een Code dag worden.
** Woon je in het noorden en heb jij vakantie van 23 t/m 27 oktober? Twijfel dan niet om je toch op te geven. Bij genoeg aanmeldingen zullen wij ook een Code dag op 27 oktober organiseren.

 

Aanmelden Code Dag

Ontvang nu €25 korting als je je aanmeld vóór donderdag 19 oktober 2017!
Contact

Interesse in een workshop met de Code Qube of programmeren met de Code Qube Light? Wij komen graag langs voor een gesprek en een demo. Aarzel niet en neem contact met ons op!

Naar contact