Code middag Tilburg [VOL]

Heb jij in de herfstvakantie nog geen plannen? Wil je graag met leeftijdsgenootjes aan de slag om je eigen website te leren bouwen en programmeren? Meld je dan nu aan voor de Code Middag in Tilburg!

Code middag Tilburg - Programmeren in de bibliotheek

Samen met de Code Qube ga je aan de slag met het bouwen van je eigen website. Door middel van het lesprogramma op de tablet leer jij via video’s, quizzen en spelletjes hoe je je eigen website bouwt met de programmeertalen HTML en CSS. Ben jij al bekend met HTML en CSS en ben je klaar voor een echte uitdaging? Dan is een website bouwen met WordPress les iets voor jou!

Geen ervaring met code? Geen probleem! Na deze Code Middag ga jij sowieso naar huis met een échte website op zak. Natuurlijk komt deze website ook online te staan, zodat je deze later aan je vrienden kan laten zien. Hoe vet is dat?! Je eigen website, helemaal gebouwd met échte codes.

De Code Middag is toegankelijk voor iedereen tussen de 8 en 16 jaar en zal plaatsvinden in het Digilab van Bibliotheek Lochal in Tilburg. Samen met andere leeftijdsgenoten gaan we er leuke en technische middag van maken! Meld je snel aan voor de Code Middag in Tilburg in de zomervakantie.

Praktische informatie

Wat: websites bouwen met Code Qube en WordPress Les, persoonlijke begeleiding en een hoop gezelligheid!
Wanneer: hefstvakantie
Datum: dinsdag 15 oktober 2019
Tijd: 14:00 – 16:00
Leeftijd: 8 – 16 jaar
Waar: LocHal Bibliotheek Tilburg
Adres: Burgemeester Brokxlaan 1000, 5041 SG Tilburg
Kosten: gratis!
* De code dagen zullen doorgaan bij minimaal 9 inschrijvingen.

 

Contact

Interesse in een workshop met de Code Qube of programmeren met de Code Qube Light? Wij komen graag langs voor een gesprek en een demo. Aarzel niet en neem contact met ons op!

Naar contact