Code Qube Light

Algemene informatie

De Code Qube Light is een fysiek en digitaal spel waarbij kinderen vanaf 8 jaar leren om een eigen website te bouwen. Samen met HTML Henk en CSS Sara ga je op ontdekkingstocht in de wereld van techniek. Stap voor stap ga jij aan de slag met het bouwen van je eigen website met de programmeertalen HTML en CSS. Door middel van video’s, spelletjes en quizzen ben jij super snel een echte programmeur!

De Code Qube Light wordt geleverd in een gemakkelijke speldoos met alle benodigde materialen (excl. tablets/toetsenbord). Kinderen kunnen de Code Qube zelf in elkaar zetten d.m.v. de bijgeleverde plastic schroeven. Is het gelukt om hem helemaal zelf in elkaar te zetten? Dan kan je aan de slag met het vijfdelige lesprogramma, waar en wanneer je maar wilt!

De Code Qube Light is een duurzaam spel wat je met 1-4 spelers kan spelen in de leeftijd van 8-99 jaar in iedere gewenste webbrowser! De fysieke Qube is gemaakt van stevig karton en maakt gebruik van statische HTML en CSS stickers. Deze kan je uiteraard ook gebruiken op andere leuke oppervlaktes, zoals op de koelkast, raam, deur en ga zo maar door!

Het enige wat jij nodig hebt om snel aan de slag te gaan is een tablet, wifi en een hoop energie! Heel veel succes met het bouwen van jouw eerste echte website!

Prijzen

Prijs€164,95
Leverdatum: 2-3 werkdagen
Licentiekosten€1 per leerling p.m.
Introductieworkshop: €150 excl. btw
Huur tablets & toetsenborden op aanvraag

Bestel de Code Qube Light

Voor thuis
De Code Qube Light is ook uiterst geschikt voor thuisgebruik. Je zet hem gemakkelijk in en uit elkaar en je kan snel aan de slag met het bouwen van je eigen website via je eigen tablet of laptop.

Ben jij ook zo enthousiast en wil jij de Code Qube Light thuis gebruiken, op school, in de bibliotheek of ergens anders?! Vanaf nu is het mogelijk de Code Qube Light online te bestellen via onze webshop.

Bestel hier jouw Code Qube Light

Contact

Interesse in een workshop met de Code Qube of programmeren met de Code Qube Light? Wij komen graag langs voor een gesprek en een demo. Aarzel niet en neem contact met ons op!

Naar contact