Over ons

Ons doel is kinderen enthousiast maken voor programmeren. Wij nemen kinderen mee in de wereld van websites programmeren omdat wij ervan overtuigd zijn dat techniek de toekomst heeft.

Over de Code Qube

Code Qube is ontstaan uit een gezamenlijk afstudeerproject aan de opleiding Communicatie & Multimedia design aan Avans Hogeschool Breda in 2015. Allebei hebben wij een passie voor het bedenken en bouwen van websites. Deze passie en kennis willen wij graag overdragen aan de volgende generatie. Helaas zagen wij dat er vrij weinig Nederlandstalige cursussen zijn die de focus leggen op 21st century skills en het daadwerkelijk schrijven van code. Hier hebben wij op ingehaakt door ons eigen lesprogramma te ontwikkelen op basis van design, HTML en CSS.

Ons doel is kinderen enthousiast maken voor programmeren. Wij nemen kinderen mee in de wereld van het programmeren van websites omdat de techniek de toekomst heeft.
Waar anderen zich focussen op logica tijdens de programmeerlessen focust Code Qube zich op het daadwerkelijk schrijven van code en wordt er ingespeeld op de 21st century skills. De leerlingen gaan in plaats van digitaal fysiek aan de slag met de code. De code wordt hierdoor inzichtelijk gemaakt en het proces is visueel zichtbaar op de Code Qube. Daarnaast werken leerlingen niet alleen, maar bouwen ze samen een echte website.

Ook enthousiast geworden? Probeer dan nu onze gratis demo.

Sharina Kiesebrink, Oprichter/ Designer / Sales

Jessica Eijgelsheim, Oprichter / Programmeur

Contact

Interesse in een workshop met de Code Qube of programmeren met de Code Qube Light? Wij komen graag langs voor een gesprek en een demo. Aarzel niet en neem contact met ons op!

Naar contact