Code middag aanmelden

Heb jij in de zomervakantie op donderdag middag 12 juli of donderdag middag 16 augustus nog niets te doen? En wil je graag met leeftijdsgenootjes aan de slag met websites bouwen en programmeren? Meld je dan nu aan voor de Code Middag!

Code middag - Programmeren in de bibliotheek

LET OP! De Code Middag voor 16 augustus is vol! Meld je nu alvast aan voor de herfstvakantie

Tijdens de code middag gaan wij natuurlijk aan de slag met het bouwen van een website met de Code Qube. Daarnaast hebben wij allerlei leuke robots en spellen die te maken hebben met programmeren.  De middag zal plaatsvinden in de Bibliotheek in Breda. Samen met andere leeftijdsgenoten gaan we er leuke en technische middag van maken! Meld je snel aan voor voor 12 juli of 16 augustus. Krijg je geen genoeg van programmeren? Voor allebei de data aanmelden kan natuurlijk ook!

Praktische informatie

Wat: websites bouwen met Code Qube, robots, programmeerspellen, persoonlijke begeleiding en een hoop gezelligheid!
Wanneer: Zomervakantie
Datum: 16 augustus 2018
Tijd: 13:30 – 16:30
Leeftijd: 8 – 14 jaar
Waar: De Bibliotheek Breda,
Adres: Molenstraat 6, 4811 GS Breda
Kosten:
 €10,- per kind

* De code dagen zullen doorgaan bij minimaal 9 inschrijvingen.

 

Aanmelden Code Middag

LET OP! De Code Middag van 16 augustus is vol. Meld je nu alvast aan voor de herfstvakantie! Deze datum volgt nog.Contact

Interesse in een workshop met de Code Qube of programmeren met de Code Qube Light? Wij komen graag langs voor een gesprek en een demo. Aarzel niet en neem contact met ons op!

Naar contact