Wij zijn genomineerd voor de 25 onder de 25!

13 mei, 2017

Met onze overtuiging dat programmeren de taal van de toekomst is hebben wij de Code Qube anderhalf jaar geleden ontwikkeld. Wat een eer dat we hiermee gisteren zijn genomineerd door Sprout als een van de 25 meest veelbelovende start-ups van Nederland jonger dan 25 jaar!  

Sprout is een ondernemersplatform voor snelgroeiende start-ups, scale-ups en investeerders en brengt dagelijks het laatste nieuws en achtergronden waardoor startups slimmer kunnen ondernemen.  Één keer per jaar selecteert Sprout 25 jonge ondernemers, hiervan gaan er drie door naar de finale gekozen door de jury van Sprout. Daarnaast is er ook een wildcard beschikbaar en deze is voor de ondernemer met de meeste stemmen op social media.

Als enige vrouwenteam in deze poule proberen wij onszelf te nomineren voor de finale en daar hebben we jouw stem voor nodig?!
Wil je meer lezen over ons verhaal of ons steunen door Code Qube jouw stem te geven klik dan hier!

Stem op Code Qube

Terug naar het nieuwsoverzicht

Contact

Interesse in een workshop met de Code Qube of programmeren met de Code Qube Light? Wij komen graag langs voor een gesprek en een demo. Aarzel niet en neem contact met ons op!

Naar contact