Vacature junior back-end developer

Wij zijn per direct op zoek naar een junior backend-developer met creatieve en sociale vaardigheden. Herken jij je in onderstaande vacature? Reageer dan direct!

Functieomschrijving

Functie: Back-end developer
Soort functie: Oproepkracht voor 4 – 16 uur per week
Salarisindicatie: Marktconform salaris

Functieomschrijving
Om ons bedrijf te kunnen laten groeien zijn wij toe aan een Code Qube versie 2.0. Hier zal een extern online platform voor ontwikkeld moeten worden. Om dit platform te realiseren zijn wij op zoek naar junior back-end developer. Als back-end developer bij Code Qube zul je meewerken aan het realiseren van een online platform waarop kinderen zelf websites kunnen bouwen met HTML en CSS. Daarnaast help je bij het verzorgen van workshops programmeren op scholen door heel Nederland. Naast een online platform zijn wij altijd bezig met het verbeteren en vernieuwen van het huidige lesprogramma en kunnen wij daar wat hulp bij gebruiken. Als back-end developer zal je aan de slag gaan met het uitbreiden van het lesprogramma en met het ontwikkelen van een interactieve introductie les.  De nieuwe Code Qubes zullen worden verkocht via een webshop. Als backend developer ga je je verdiepen in het bouwen van een webshop met WordPress en Woocommerce.

Functie eisen

– Je bent in ieder geval een MBO of HBO student of bent net afgestudeerd.
– Je hebt een uitstekende kennis van HTML, CSS, Javascript & jQuery.
– Je kunt goed uit de voeten met PHP en MySQL.
– WordPress heeft geen geheimen voor jou.
– Je hebt gevoel voor design, en vind het leuk om websites niet alleen functioneel maar ook mooi te maken.
– Je hebt affiniteit met kinderen.
– Je bent sociaal vaardig.
– Mensen iets leren vind je leuk om te doen.
– Je bent flexibel beschikbaar i.v.m. werktijden.
– Je hebt ervaring met WooCommerce (pré)
– Je hebt ervaring met OOP (Object-Oriented Programming) en MVC (pré).
– Je bent in het bezit van een rijbewijs (pré).
– Je woont in de omgeving Breda (pré).
– Je hebt ervaring met het bouwen van Android en/of IOS apps (pré).

Aanbod

Wij bieden per direct een junior back-end functie aan met flexibele uren voor een duur van zes maanden. Deze zes maanden zijn in overleg en bij goed werk altijd uit te breiden naar een langere termijn. Salaris zullen wij in overleg afspreken, maar zal marktconform zijn. Je zult gaan werken bij een kleine start-up en veel vrijheid hebben om nieuwe dingen te leren en je eigen vaardigheden verder te ontwikkelen.  Daarnaast zul je werkzaam zijn op een super toffe locatie, namelijk de oude koepelgevangenis in Breda.

Iets voor jou?

Heb je interesse in deze functie? Laat het ons dan weten door onderstaand formulier in te vullen en je motivatie en cv achter te laten. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

    Upload je CV:

    Wij gebruiken je contactgegevens alleen om contact op te nemen. Bekijk voor meer informatie de privacy voorwaarden

    Contact

    Interesse in een workshop met de Code Qube of programmeren met de Code Qube Light? Wij komen graag langs voor een gesprek en een demo. Aarzel niet en neem contact met ons op!

    Naar contact