Programmeren met de Code Qube te zien bij Omroep Brabant!

11 mei, 2017

Dinsdag 18 april kwam Omroep Brabant meekijken in groep 7 van Basisschool de Sporckt in Tilburg. De leerlingen gingen hier aan de slag met de eerste les van de Code Qube. Een tikkeltje nerveus van alle grote camera’s begonnen de leerlingen aan hun eerste echte website. Van de nervositeit was na vijf minuten niets meer te merken, de leerlingen gingen helemaal op in het lesprogramma van de Code Qube. Zo werden er al snel mooie designs gemaakt en schudde ze de HTML en CSS code zo uit hun mouw. Na anderhalf uur toonden de leerlingen dan ook vol trots hun eigen geprogrammeerde website aan de rest van de groep.

Dit alles werd vanuit alle hoeken en gaten gefilmd door Omroep Brabant voor het programma Booming Brabant. Booming Brabant laat iedere week een innovatieve start-up zien in hun programma. Het item wordt op donderdag 11 mei uitgezonden om 18.45 op Omroep Brabant!

Heb je het item gemist? Niet getreurd, je kan het hier terugkijken!

Bekijk uitzending Omroep Brabant

Terug naar het nieuwsoverzicht

Contact

Interesse in een workshop met de Code Qube of programmeren met de Code Qube Light? Wij komen graag langs voor een gesprek en een demo. Aarzel niet en neem contact met ons op!

Naar contact