Introductie workshop

Inhoud workshop

Tijdens de introductie workshop zal kennis worden gemaakt met het ontwerpen én bouwen van een eigen website door middel van de Code Qube.  Leerlingen gaan op een fysieke en interactieve manier aan de slag om dit doel te bereiken. In kleine groepen duiken ze de wereld in van de techniek. Al spelenderwijs leren zij door middel van video’s, spelletjes en quizzen hoe de programmeertalen HTML en CSS werken. Uiteindelijk bouwen de leerlingen zelf een eigen website met de programmeertalen HTML en CSS. Hoe gaaf is dat?

Meer weten over de werking van de Code Qube of het lesprogramma?

 

Praktische zaken

Materialen
Alle materialen zullen verzorgd worden door Code Qube, het enige wat wij nodig hebben is goed werkende WIFI en enthousiaste leerlingen!

Licentie
Leerlingen zullen een introductie-licentie krijgen, dit houdt in dat zij nog één maand na aanvang van de workshop gebruik kunnen maken van hun individuele account. In dit account kunnen leerlingen extra opdrachten spelen, maar ook hun website aanpassen of eventueel een nieuwe website bouwen!

Prijs€150
Tijdsduur: 90 minuten
Aantal leerlingen: max. 30 deelnemende leerlingen

Aanmelden introductie workshop

Ben jij enthousiast geworden of wil je graag de mogelijkheden met ons bespreken? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.


    Contact

    Interesse in een workshop met de Code Qube of programmeren met de Code Qube Light? Wij komen graag langs voor een gesprek en een demo. Aarzel niet en neem contact met ons op!

    Naar contact